تحولات منطقه

رئیس اداره بهزیستی مشهد گفت: میانگین سن زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی مشهد در حال حاضر به ۳۰ سال رسیده و سالانه ۹ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش ما قرار می‌گیرند.

سالانه ۹ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی مشهد قرار می‌گیرند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محسن مروی امروز، در نود و هشتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بهزیستی، سازمانی اجتماعی و تخصص‌محور است که به‌ عنوان متولی سلامت اجتماعی وظایفی را برعهده‌ دارد. ۳۴ درصد جمعیت معلولان استان خراسان رضوی، در مشهد هستند که این میزان معادل ۳ درصد از جامعه هدف بهزیستی کل کشور است.

وی افزود: در حال حاضر، سازمان بهزیستی شهرستان مشهد ۵۲ هزار و ۸۱۷ نفر را تحت پوشش دارد که بخشی از آن‌ها زنان سرپرست خانوار هستند. ۲۶ درصد زنان سرپرست خانوار استان، در مشهد سکونت دارند.

رئیس اداره بهزیستی مشهد ادامه داد: ما خدمات مختلفی به جامعه هدف‌مان ارائه می‌دهیم که بخشی از آنها مربوط به خدمات پرداخت مستمری است. حدود ۹۷ درصد از فعالیت‌های بهزیستی به بخش غیردولتی واگذار شده است.

مروی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، هزار و ۵۳ مرکز غیردولتی در مشهد فعال هستند که معادل ۴۰ درصد از مراکز موجود در سطح استان است. بیش‌ترین جامعه تحت پوشش بهزیستی مربوط به معلولان جسمی و حرکتی با آمار ۳۳ درصد است.

وی اضافه کرد: پس از آن معلولان ذهنی با ۲۴ درصد و بعد از آن معلولان شنوایی، صوت، گفتار، روانی و بینایی قرار دارند. ۴۲ درصد معلولان تحت پوشش ما دارای شدت زیاد و ۲۹ درصد آنها با درصد معلولیت بسیار شدید هستند.

مروی با بیان اینکه غربالگری و بررسی ژنتیک برای ازدواج‌ها در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: امیدواریم با این اقدام گام موثری در بحث کاهش تعداد معلولان برداشته شود، چراکه ۵۰ درصد از معلولیت‌ها، ریشه ژنتیکی دارند.

وی بیان کرد: میانگین سن زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی مشهد در حال حاضر به ۳۰ سال رسیده، این در حالی است که در گذشته میانگین سنی این بانوان، ۵۰ سال بوده است و سالانه ۹ هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش ما قرار می‌گیرند.

رئیس بهزیستی شهرستان مشهد با بیان اینکه ۳۹ درصد بچه‌های بی‌سرپرست استان در شهرستان مشهد است، عنوان کرد: املاک مراکز  خدماتی ما استیجاری هستند. با توجه به افزایش نرخ اجاره‌بهاء در مشهد، برخی مراکز خدماتی ما به سمت شهرهای اطراف همچون طرقبه و شاندیز رفته‌اند. پیش‌بینی ما این است که اگر این روند ادامه پیدا کند طی پنج سال آینده برای ارائه خدمات در مشهد با مشکل مواجه خواهیم شد.

مروی خاطرنشان کرد: از شورای شهر مشهد و مدیریت شهری تقاضا دارم در طرح‌های شهری، اراضی و نقاطی را با کاربری مراکز توانبخشی و بهزیستی اختصاص دهند. ساخت مسکن ویژه مددجویان و نیز ایجاد بازارچه‌ها و کمک به اشتغال معلولان و خانواده‌های آن‌ها از دیگر موضوعاتی است که از شورای شهر مشهد می‌خواهیم تا ما را حمایت و همراهی کند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.